Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 30 сентября 2019 г.

Українські військові відійшли з однієї з позицій, котра...

Українські військові відійшли з однієї з позицій, котра...


Штаб операції Об'єднання єднаних сил заявив про перший етап відводу українських підрозділів під наглядом місії ОБСЄ у Станиці Луганській.





(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Відповідне повідомлення з'єднання явилося на Facebook-сторінці штабу 26 червня.


"Опівдні українські військові відійшли з однієї з позицій, котра знаходилась перед КПВВ "Станиця Луганська". Все відбувалось під наглядом представників ОБСЄ, котрі були по обидві сторони", – зазначають у штабі.


Зазначається також, що за відведенням військ спостерігав особисто командувач Об'єднання єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський. За його словами, це перший етап відводу сторін від околиць станиці.





За сигналом сигнальних ракет з нашої сторони та сторони бойовиків наші військові покинули визначені ОБСЄ позіції.


"Наразі не відомо чи відвів своїх військових противник, за цим вже стежать представники наглядової місії ОБСЄ", – зазначають у штабі.





(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Згодом у Штабі операції Об'єднання єднаних сил наголосили, що відведення українських підрозділів у Станиці Луганській не послаблює оборонні можливості українських військових на цій ділянці.


"Командування ООС наголошує, що українською стороною вжито усіх необхідних заходів, аби процес розведення сил і засобів на ділянці №1 "Станиця Луганська" не створював небезпеки для життя та здоров'я мирного населення по обидва боки лінії розмежування. Процес розведення сил і засобів також не послаблює оборонні можливості наших підрозділів на визначеній ділянці", – зазначають у штабі.


Зазначається, що окремі підрозділи операції Об'єднання єднаних сил змінили розташування власних позицій у рамках виконання раніше ухвалених Мінських домовленостей.


Спостереження за процесом розведення сил на зазначеній ділянці з обох сторін здійснюють патрулі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews


https://drogobych.weblife.city/ukrainski-vijskovi-vidijshly-z-odniiei-z-pozytsij-kotra-znakhodylas-pered-kpvv-stanytsia-luhanska-video/